από τον σεφ Ιωσήφ Αποστολάκη. Μια συνταγή όπου, ο σεφ χρησιμοποίησε το αρωματικό ΕΛΑΙΟ ΘΥΜΑΡΙΟΥ της σειράς Cretan Elements, των ΚΡΗΤΩΝ ΡΙΖΟΤΟΜΩΝ.
από τον Ιωσήφ Αποστολάκη. Ο σεφ χρησιμοποίησε το αρωματισμένο ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ της σειράς Cretan Elements, των ΚΡΗΤΩΝ ΡΙΖΟΤΟΜΩΝ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας, αλλά και για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης σας μέσα στην ιστοσελίδα μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και για Analytics.