Θα μπορούσαμε όμως γιατί όχι και μπροστά στους καλεσμένους – φίλους μας να αρτύσουμε τα επιδόρπια μας. Οι ΚΡΗΤΕΣ ΡΙΖΙΤΟΜΟΙ άλλωστε εκτός από το περιεχόμενο φρόντισαν το εξαιρετικό αυτό ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ να βρίσκεται μέσα σε εάν πολύ κομψό μπουκαλάκι άξιο προς παρουσίαση στο τραπέζι μας.
Σε σχέση με το μοντάρισμα του επιδορπίου μας ξεκινάμε με χοντροτριμένο ξεροτήγανο στον πάτο του ποτηριού μας προσθέτουμε λίγο ξύσμα λεμονιού την κρέμα τυριού ,στην πάνω πλευρά το χαρουπόμελο το πετιμέζι και τέλος το μέλι το οποίο και πρωταγωνιστεί ποσοτικά. Στολίζουμε καρφώνοντας στο τυρί επιπλέον ξεροτήγανα αλλά και το γλαράκι του λεμονιού. Κάτι τελευταίο εκτός από το αρωματικό ΕΛΑΙΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ της σειράς Cretan Elements, μπορεί να προστεθούν λίγες λεπτοκομμένες φετούλες από φλούδες ντόπιων λεμονιών.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας, αλλά και για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης σας μέσα στην ιστοσελίδα μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και για Analytics.