Φιλέτο κοτόπουλου τυλιγμένο με φύλλα φασκόμηλου και καπνιστό χοιρινό (μπέικον). Γαρνίρουμε με σπυρωτό πιλάφι και ποικιλία τρυφερών λαχανικών (κολοκυθάκια, καρότα, μπρόκολο, φρέσκα κρεμμυδάκια, σπαράγγια).
Μια συνταγή από τον Ιωσήφ Αποστολάκη. Ο σεφ χρησιμοποίησε το αρωματισμένο ΕΛΑΙΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ της σειράς Cretan Elements, των ΚΡΗΤΩΝ ΡΙΖΟΤΟΜΩΝ.
Συνταγή με Ιταλικό αέρα αλλά Κρητική ουσία!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας, αλλά και για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης σας μέσα στην ιστοσελίδα μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και για Analytics.