από τον Ιωσήφ Αποστολάκη. Ο σεφ χρησιμοποίησε το αρωματισμένο ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ της σειράς Cretan Elements, των ΚΡΗΤΩΝ ΡΙΖΟΤΟΜΩΝ.
Σε κάθε 3 πατάτες.
Στο σημείο αυτό μπορούμε να επέμβουμε προσθέτοντας επιπλέον υλικά τις αρεσκείας μας.
Η κεντρική ιδέα είναι η παραπάνω μαζί με την πρόταση σερβιρίσματος που προτείνετε στη φωτογραφία της συνταγής.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας, αλλά και για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, για την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και για την ανάλυση της κίνησης σας μέσα στην ιστοσελίδα μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαφημίσεις και για Analytics.